Onderhoudsbedrijf DSG
Voor al uw dak en onderhoudswerkzaamheden

Dak lekkage

Lekkage in uw woning kan grote gevolgen hebben. Een lek in aan u pannendak of bitumendak. Het kan een hoop schade aanrichten aan uw huis en uw bezittingen. Snelle en vakkundige actie is dan ook gewenst om meer schade te voorkomen. Wij zijn u graag van dienst bij lekkages aan uw woning.

Daklekkage reparatie

Uw dak is een van de meest kwetsbare onderdelen van uw woning. Weer, wind en regen, uw dak moet er tegen bestand zijn. Helaas is dit niet altijd het geval en kan uw dak lekkage oplopen. Om daklekkage te verhelpen, moet het lek eerst opgespoord worden. Lekkage bij een plat dak is lastig te vinden, doordat er geen water binnenkomt op het moment dat het regent, maar juist later. Wij komen graag bij u langs om uw daklekkage te verhelpen. Wij kunnen uw dak repareren tegen een scherpe prijs.

Regelmatig onderhoud

Om daklekkage te voorkomen raden wij aan om regelmatig een dakinspectie uit te voeren. Wij kunnen deze dakinspectie ook voor u uitvoeren. We controleren uw daken grondig en bij beschadigingen kunnen wij meteen een reparatie uitvoeren. Zo bent u de lekkage voor.

Wanneer u kiest voor Onderhoudsbedrijf DSG, dan kiest u voor:

  • Een professioneel en gerenommeerd dakbedrijf;
  • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
  • Vakmanschap, kwaliteit en zorg voor een eerlijke prijs;
  • Eerlijke prijzen
  • Duidelijke communicatie.

Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


E-mailen
Bellen